Stagiu Wushu Kung Fu organizat de FRAM 31 iulie – 3 august

stagiu wushu kung fu 2014

In perioada 31 iulie – 3 august, C.S.WuDao a participat la un stagiu national de Wushu – Kung Fu organizat de Federatia Romana de Arte Martiale.

Din partea clubului WuDao au participat 6 copii: Andrei Popa, Dennis Munteanu, Radu Avram, Bianca Valcu, Zelda Vizureanu si Ilinca Bordeiu. Selectia s-a facut pe baza rezultatelor obtinute la campionatele nationale/europene, prezenta la curs si vechimea practicantilor.

In acest stagiu au fost predate elemente de baza din Wushu – Kung Fu: tehnici de picioare si brate, forma 32 din Chan Quan si tehnici de autoaparare. Acest stagiu a fost sustinut de Sifu Petru Grindeanu. Au mai contribuit la desfasurarea stagiului Sonia Grindeanu, Giuliano Zamollo si Ionut Iordache.

Jurnal de stagiu 🙂

Joi 31 iulie 2014

Masa in orasora 8:00 – plecam din Bucuresti

ora 10:00 – luam pranzul in oras 😀

ora 16.00 – primul antrenament. Facem cunostinta cu noii colegi de antrenament si incepem in forta cu baze de Wushu – Kung Fu.

ora 19.00 – facem o vizita in zona, ne facem planuri pentru suveniruri si desigur poze si video 🙂

 

ora 21.00 – prima petrecere cu jocuri de carti si „adevar sau provocare”

Vineri 1 august 2014

ora 9:00 – antrenament care include baze Wushu – Kung Fu si forma 32 Chang Quan

14.00 – program de somn 🙂

ora 16:00 – incepem antrenamentul in forta: Incalzirea cu Ionut Iordache, Baze si Chang Quan cu Giuliano, Evantai cu Sonia si tehnici de autoaparare cu Sifu Petru Grindeanu

parculetora 20.00 – mergem la plimbare in Poiana, mancam vata de zahar, ne jucam in parculet si apoi mergem la cumparaturi: magneti, bratari si cea mai importanta achizitie este cea a lui Rachetuta (Andrei Popa) care isi cumpara sabia mult visata 😀

Dupa plimbare are loc un antrenament de initiere cu sabia 🙂

Sambata 2 august 2014

ora 9.00 – plecam intr-o drumetie la care se alatura si noii colegi din Craiova. Ghidul nostru este Sifu Ion Benea care ne invata reguli de urmat in drumetii. Dificultatea traseului a tinut loc de antrenament cu succes 🙂

Drumetie 1

ora 13.30 – program de somn 😀

ora 16.00 – incepem antrenamentul afara pe stadion, dupa 2 ture de alergare si partea de baze incepe ploaia… 😀  , dar antrenamentul continua in sala de lupte unde partea de taolu si sanda se imbina perfect cu jocurile : ))

party timeora 20.00 – party time. Dupa o scurta vizita la magazin pentru cumparaturi, a venit timpul pentru petrecerea de sfarsit. Este ultima seara din acest stagiu, maine dupa antrenament ne vom intoarce in Bucuresti.

Pentru parinti: se anunta plecare din Poiana Brasov la ora 14.00, o sa va spunem maine (duminica) ora la care o sa ajungem in Bucuresti.

 

Duminica 3 august 2014

9:00 – antrenament in care consolidam lucrurile noi invatate, continuam sa invatam forma 32 Chang Quan si elemente de Wushu Sanda.

Antrenament Wushu Kung Fu

13:30 – plecam spre Bucuresti bucurosi ca am invatat lucruri noi si ca ne-am facut prieteni noi.

A fost un stagiu reusit, o atmosfera prietenoasa si ne dorim sa participam si la anul.

Multumim Federatiei Romane de Arte Martiale prin Departamentul de Wushu Kung Fu pentru aceasta oportunitate!

Pentru a vedea pozele la o rezolutie mai buna – click aici!

autor: Ionut Iordache

 

 

 

3 comentarii la “Stagiu Wushu Kung Fu organizat de FRAM 31 iulie – 3 august”

 1. Geta Bordeiu spune:

  Pentru Ilinca a fost prima data cand a plecat fara mami-tati si intrebata cat i-a placut pe o scara de la 1-10, a raspuns 11.
  Multumim pentru invitatie, pentru grija ce le-o purtati, pentru atmosfera de vacanta, pentru felul in care va faceti ascultat de copii si mai ales pentru pasiunea cu care practicati acest sport, pasiune pe care o insuflati si copiilor.
  Cu mult respect pentru ceea ce faceti,
  Geta Bordeiu

 2. Radu Avram spune:

  A fost un stagiu minunat, dacă aș mai avea ocazia aș mai veni.

  Partea de lucru la tao a fost cea mai frumoasă, aș vrea să perfecționez cele 32 de forme și să învăț alte tao-lu-uri moderne cu sărituri și mai complicate. 😉

 3. Bianca Valcu spune:

  Pentru mine a fost suuupeer!!! 🙂 eu mai stateam acolo si vreo cativa ani!! M am simtit bine cu prietenii mei, iar taolu-ul a fost unul foarte interesant pe care l am putut invata foarte repede!! Miscarile au fost complicate la inceput dar pe urma cand le-am invatat erau usoare!! Mi-a placut taolu-ul asta!!! Cum spuneam, a fost SUUPEER!! 🙂 😉

Lasa un comentariu

You must be logged in to post a comment.