Poze si Impresii Revelion 2014 Wu Tao Kung Fu

 

Dotati cu artificii, pocnitori, coifuri si alte accesorii de petrecere, membrii clublui WuDao s-au reunit in noaptea dintre ani la Casa Toscana, unde au petrecut cu voie buna, discutii aprinse, dansuri energice si desigur, cu nelipsitele taolu-uri.

Intr-o atmosfera festiva, ultimul antrenament de Kung Fu pe 2013 si primul pe 2014 a inceput in forta cu portii mari de sarmale, fripturi si alte bunatati romanesti, drese cu vin de tara sau tarii. Cei mici au dat startul la petrecere, ridicand de pe scaune colegii mai mari, pe care i-au provocat sa ii insoteasca pe ringul de dans. Glumele si voia buna au fost accesorizate cu jocuri si concursuri spontane, in care varsta nu a mai contat, astfel incat si cei mari dar si cei mici au impartit suflarici, creand o atmosfera usor zgomotoasa, dar antrenanta.

Si cum se intampla de obicei cand cheful de incinge, timpul trece mult prea repede, astfel ca cu greu s-au lasat dusi petrecaretii din restaurant, indreptandu-se fiecare catre casele lor, inca plini de energie.

Insa orice sfarsit are un nou inceput si cheful va continua pe tot parcursul anului la sala de antrenament. Va asteptam la sala. La multi ani!

 

Lasa un comentariu

You must be logged in to post a comment.