Impresii Petrecere Wu Tao Kung Fu noiembrie 2012

Ne-am  adunat cu mic cu mare intr-o sambata de sfarsit de noiembrie, pentru a petrece o seara frumoasa, in compania colegilor de la Wu Tao Kung Fu. Am cantat si am dansat, ne-am strans in cerc in jurul celor mai talentati dintre noi, acompaniindu-i cu batai din palme si un murmur continuu, incercand sa tinem pasul cu chitarele care au imbinat ritmurile folk cu cele clasice si care pe alocuri au mai presarat si cateva acorduri specifice plaiului balcanic, toate acestea intr-o atmosfera relaxata, amicala, unde voia buna si spiritul de petrecere ne-au fost gazde.

Petrecerea a fost un bun prilej pentru a ne revedea cu cei care au mai chiulit de la sala si de a interactiona cu colegii mai noi, fiind totodata un moment potrivit pentru a discuta cu colegii de la alte sali, cu care nu avem ocazia sa ne vedem atat de des pe cat ne-ar placea. Ne-am dezmortit repede, de cum am ajuns, savurand un vin de tara aromat sau ceva tarii, dupa gust. Fara sa stam prea mult pe ganduri am „lansat” cateva baloane care ne-au ajutat sa ne exersam loviturile de Kung Fu, in timp ce magicianul grupului ne-a pus pe ganduri cu cateva trucuri magice, pe care in zadar am incercat sa le reproducem. Mai tarziu ne-am pus pe mima si alte jocuri in jurul mesei, iar unii colegi mai artistici ne-au aratat cateva miscari de salsa, delectandu-ne cu unduirile lor pasionale, pe care ne-ar placea sa le exersam si la sala.

Cum intre timp s-a instalat si foamea, mesele au fost umplute cu bunatati romanesti la gratar, si pentru ca petrecerea sa fie completa, i-am cantat „La multi ani!” lui Alex, cu ocazia serbarii majoratului, savurand un tort cu frisca delicios.

Asadar, a fost o petrecere reusita pe care ne-am dori sa o repetam cat mai curand, sperand sa ne bucuram de prezenta cat mai multor colegi.

In asteptarea noii invitatii la petrecere, ne vom vedea intre timp la sala, pentru a invata noi dansuri taoiste.

Lasa un comentariu

You must be logged in to post a comment.