Demonstratie Arte Martiale Copii – I AM concept 2012

Demonstratie kung fu copii bucuresti 2012

Miercuri 25 aprilie de la ora 19.00, Clubul Sportiv Wudao va sustine o demonstratie de Kung Fu cu grupa de copii. Sunteti invitati sa ne vedeti si sa ne sustineti.

Suntem membri conceptului I AM, care pune accent pe dezvoltarea personala privita ca un cerc format din : corp, minte si suflet, toate sub acoperisul unui singur nume : TU. 

Foarte aproape de Piata Victoriei, te asteapta spatiul eco I AM in care cu totii vom invata cum sa iesim din sabloane, cum sa fim noi insine “thinking out of the box”.

Te intampinam cu mancare si bauturi bio, doua sali, in care antrenamentele iti vor reda optimismul si pofta de viata, in care poti practica sporturi precum kung fu, thai chi, aikido, dansuri, aerobic, yoga, pilates si altele sub indrumarea unor instructori cu renume; continuam pe linia cercului nostru cu terapiile spa din care nu vor lipsi masaje precum lomi lomi sau masajul thailandez realizat pe tatami (salteaua speciala cu traditie Japoneza), camera cu terapii si dus Vichy iar pentru ca am vrut sa fim altfel , am dorit sa fim “noi,” specialistii din cadrul clubului I AM au creat terapii unice precum :  Morning Treats din care fac parte I AM Fresh, I AM Detoxed, I AM Ready sau Evening Specials cu I AM Relaxed, I AM Calm sau de ce nu I AM Happy. De asemenea, zona de relaxare corporala iti ofera si kinetoterapie sau gimnastica medicala.

Ne indreptam acum catre esenta personalitatii noastre si anume “mintea”.  I AM iti ofera cursuri pentru a avea o minte sanatoasa si fit.  Aici ai posibilitatea da a participa la seminarii de Personal Branding, Neurolinguistic Programming, Wellness Coaching, The Marketer Insider, Pshychology si altele. 

Te asteptam in cadrul centrului I AM ca sa parcurgem impreuna drumul armonios dintre : I AM Fit, I AM Relaxed si I AM Thinking Out of The Box.

Locatie: Strada Leonida Varneli nr 13

Va asteptam !