Cursuri Kick Boxing Chinezesc – Wushu Sanda

Wushu Sanda @ C.S.WuDao

Clubul Sportiv WuDao

************

„Antrenamentele şi repetările sunt părinţii perfecţiunii.”

Facebook | Google + | Youtube | 0722784229

Avand in vedere masurile luate de autoritatile statului pentru impiedicarea raspandirii virusului Covid-19, cursurile se vor suspenda pe o perioada nedeterminata incepand cu 10 martie 2020.

Pentru mentinerea formei sportive va recomandam sa va antrenati acasa in aceasta perioada. Aveti posibilitatea sa va antrenati online alaturi de instructorii si elevii Clubului WuDao.

Vom reveni cu detalii pe pagina de facebook si site privind data reinceperii antrenamentelor la sala.

Va multumim pentru intelegere,

Echipa WuDao

Ce este Wushu Sanda ?

Este un stil de lupta full contact, care permite folosirea tehnicilor de brate, picioare, prize, secerari si proiectari.

Wushu Sanda poate fi practicat ca sport de contact, pentru autoaparare, pentru a participa in competitii sau pur si simplu pentru intretinerea corpului.

Antrenament Wushu Sanda C.S.WuDao

Wushu Sanda Team

Locatie: Scoala Generala nr. 156

Adresa: Str. Dealul Tugulea nr.35, Sector 6, Cartier Militari

Repere: Piata Veteranilor, Teatrul Masca, Metrou Lujerului

Program: Marti si Joi 20.00 – 22.00

_____________________________________________________________

Locatie: Liceul Mihai Bravu

Adresa: Soseaua Mihai Bravu, nr. 428, sector 3, Dristor

Repere: Metrou Dristor, Mc Dristor

Mijloace de transport: Metrou Dristor, Tramvai, Autobuz

Program:

miercuri si vineri 20.00 – 22.00

_____________________________________________________________

FORMULAR INSCRIERE:

Cod de securitate:
security code
Va rugam sa introduceti codul de securitate:

Trimite

.

.

Wushu Sanda 5.04.2015Care este modul de antrenament ?

La inceput, se exerseaza diferite tehnici de brate si picioare cu un partener imaginar sau la palmare / perna. Ulterior, se exerseaza tehnici de proiectari si secerari cu partener, la saltele.

Apoi, se practica un tip de exersare denumit studiu; acesta presupune exersarea tehnicilor cu partener, sub forma unei lupte controlate, mai lente.

Exersarea de tip studiu poate avea diferite teme, in functie de nivelul practicantilor : o persoana doar loveste iar cealalta doar blocheaza, fiecare persoana ataca pe rand, fiecare foloseste doar bratele sau si bratele si picioarele, etc.

Cea mai avansata forma de exersare este lupta, iar in acest caz este folosit echipament de protectie : proteza, casca, pieptare, manusi, protectii pentru tibii.

Care sunt beneficiile antrenamentului de Wushu Sanda ?

Un astfel de antrenament va va ajuta sa aveti un corp puternic si suplu, o buna conditie fizica, rezistenta la efort, va va imbunatati starea de sanatate. Pentru persoanele care doresc sa piarda in greutate, exersarea de acest tip va va ajuta prin arderea caloriilor si cresterea tonusului muscular.

Urmand programul de exersare, veti dobandi abilitati de autoaparare. Exersarea indelungata a tehnicilor de Wushu Sanda creeaza anumite reflexe, pe care corpul le poate aplica aproape involuntar intr-o situatie limita.

Wushu Sanda este in prezent unul dintre cele mai cunoscute stiluri practicate in competitiile de arte martiale. Antrenamentul le permite celor care isi doresc acest lucru, sa dobandeasca abilitatile necesare pentru a concura cu succes in astfel de competitii.

Cui se adreseaza cursul de Wushu Sanda ?

La acest curs pot participa incepatori si avansati, tineri cu varsta de peste 12 ani si adulti, fete si baieti, indiferent de experienta dobandita in artele martiale.

Wushu Sanda 5.04.2015Dotari sala:

– ingreunari brate si picioare

– suprafata de lupta

– saltele

– sac de box

– sac de nisip

– echipament de protectie: vesta, casca, manusi

* proteza si tibierele trebuie achizitionate de practicant (15 lei proteza, 35 lei tibierele)

Conditii de inscriere:

Se pot inscrie baieti si fete cu varsta peste 12 ani. Pentru a participa aveti nevoie de imbracaminte lejera si incaltaminte de schimb, este necesara o programare prin formularul de mai sus.

Relatii la tel:  0722 784 229